آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت قرمز کرونا در مشهد و احتمال بازگشت محدودیت‌ها | لزوم توقف مراسم‌های عروسی و عزا

  • کد خبر: ۳۱۹۲۷
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
وضعیت قرمز کرونا در مشهد و احتمال بازگشت محدودیت‌ها | لزوم توقف مراسم‌های عروسی و عزا
دبیر قرارگاه مرکزی دانشگاهی مبارزه با کرونا گفت: در وضعیت قرمز مشهد، مراسم‌های عروسی و عزا بیشترین سهم را دارند.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا رحیمی گفت: متأسفانه به‌علت رعایت‌نکردن پروتکل‌های بهداشتی در خراسان رضوی و مشهد، در حال بازگشتن به شرایط شیوع گسترده کرونا در اسفندماه سال گذشته هستیم.

وی ادامه داد: نصف جمعیت خراسان رضوی در مشهد است و تغییر آمار استان، متکی به وضعیت این شهر است. متأسفانه در روز‌های گذشته نزدیک به ۴۰ درصد از مراجعه‌های سرپایی به مراکز بهداشت در مشهد مثبت اعلام شده است، یعنی از ۵۰۰ مراجعه، ۲۰۰ مراجعه مثبت اعلام می‌شود که شرایط را سخت می‌کند. همچنین، روزانه حدود ۴۰۰
نفر بیمار مبتلا به کوید 19 به اورژانس بیمارستانهای مشهد مراجعه می کنند.


حرم مطهر مشکل فعلی ما نیست


مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در واکنش به برخی اعتراضات مطرح شده نسبت به بازگشایی اماکن متبرکه همچون حرم مطهر رضوی تصریح کرد: موضع شفاف دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره شرایط حرم مطهر این است که میزان دغدغه مدیران آستان قدس کمتر از ما نیست و در واقع مشکل ما به هیچ وجه حرم امام رضا (ع) نیست، زیرا تمام پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی با جدیت رعایت می‌شود و برخلاف برخی شیطنت‌ها، حرم مطهر هیچ آسیبی به وضعیت مشهد وارد نمی‌کند و از این حیث نگرانی نداریم.

رحیمی معضل کنونی در افزایش مبتلایان و بستری بیماران و حتی فوتی‌های مشهد را افزایش مراسم‌های عقد و ترحیم بیان و خاطرنشان کرد: بار‌ها دکتر بحرینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، اعتراض خود را به برپایی مجدد مراسم ترحیم و عقد اعلام کرده‌اند و هشدار‌های لازم را به اطلاع استاندار محترم رسانده‌ایم.
 
ریاست دانشگاه چندی پیش در نامه‌ای رسمی به مهندس رزم‌حسینی، استاندار محترم خراسان رضوی، ضمن اعلام آخرین آمار و شرایط حاکم، نگرانی خود را از وضعیت موجود اعلام کرده‌اند و خواستار برخورد جدی با برپایی هرگونه مراسم عروسی و ترحیم شده‌اند. وقتی در یک عروسی، عروس خانم یک‌تنه ۷۵ نفر را به کرونا مبتلا کرده است، آیا ضرورتی در برگزاری این مراسم‌ها وجود دارد؟

دبیر قرارگاه مرکزی دانشگاهی مبارزه با کرونای خراسان رضوی درباره چگونگی اعلام وضعیت قرمز در شهر‌ها و استان‌ها گفت: از زمان اعلام وضعیت قرمز کرونا، شهر یا استان هدف به‌مدت ۳ روز در حالت قرمز است، بنابراین اگر در گزارش سخن‌گوی وزارت بهداشت نام یک شهر یا استان به‌عنوان وضعیت قرمز اعلام شود، به‌معنای آن است که تا ۳ روز بعد نیز شرایط تغییری نخواهد کرد. خراسان رضوی استانی است که میزان بروز کرونا در آن پایین و شیوع کرونا در آن زیاد است.


محدودیت‌ها بازخواهد گشت


رحیمی در پایان به مراسم‌های میلاد امام رضا (ع) اشاره کرد و افزود: براساس اعلام استانداری، ۲۵ نقطه برای برپایی جشن‌های میلاد امام رضا (ع) تعیین خواهد شد که در صورت اجازه اجرای این برنامه‌ها از سوی ستاد استانی کرونا، تمام ضوابط اجرایی مانند برنامه‌های شب قدر خواهد بود.
همچنین در صورتی که میزان بستری‌ها و آمار مبتلایان روند افزایشی خود را حفظ کند، براساس اختیارات استانی و ملی، تمام محدودیت‌های کرونایی بلافاصله اعمال خواهد شد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->